Din marketing behøver ikke gå i stå, selvom dit budget er låst.

Med ReBoost kan vi sammen prikke hul på standby-boblen, ved at sætte gang i marketing-aktiviteterne. Vi investerer derfor vores tid i første fælles projekt, så det ikke belaster dit budget nu og her.

English version

Kickstart marketing

Mange erhvervsledere holder vejret netop nu, og det kan give god mening at sætte så mange omkostninger på pause som muligt. Samtidig taler årelang erfaring imod at klodse bremserne helt i. Et klassisk dilemma i krisetid; skal vi beskytte bundlinjen med besparelser her og nu eller investere i fremtiden gennem branding og bygge share of voice?

Vi er naturligvis også påvirket af situationen, men vi er dog ikke hårdere ramt, end at vi stadig har musklerne, troen på og modet til at se fremad og investere i initiativer, der sætter gang i jeres marketing-aktiviteter og samtidig gavner vores egen forretning. Det er det helt ærlige formål med ReBoost.

Hvad er
ReBoost?

Med ReBoost kan du indtil 30. juni 2020 igangsætte et valgfrit marketing-projekt, hvor vi investerer vores tid i første del af samarbejdet, så det ikke belaster dit budget her og nu.

Samtidig giver vi håndslag på, at I igangsætter et projekt af tilsvarende værdi inden årets udgang. Således gør vi det til et fælles projekt at kickstarte dine marketingaktiviteter, hvor du får to projekter til prisen af ét, samtidig med at du slipper for at finde penge i budgettet her og nu.

Gælder bureauets eget arbejde, ikke eksterne omkostninger samt for projekter bestilt inden 30. juni 2020 og leveret inden 30. september 2020

Sunrise x Børsen

Da Børsen bakker op om initiativer, der har til formål at sætte gang i hjulene i dansk erhvervsliv, har Børsen valgt at støtte ReBoost. Vi tilbyder derfor en særligt fordelagtig og effektiv kampagnepakke på tværs af Børsens mange platforme, så du kan nå beslutningstagerne i din målgruppe. Pakken i Børsen er skræddersyet til at skabe synlighed, branding og effekt her og nu – men uden omkostninger her og nu. Det eneste, du forpligter dig til, er at købe en kampagnepakke til samme pris inden udgangen af 2020.

Du kan høre mere om Børsen ReBoost ved at kontakte seniorrådgiver for Creative & Partner Sales, Jesper Nordlund.

Mail: jeno@borsen.dk 
Mobil: +45 72 42 50 31

Christian Rømer, Business Director, Ad & Partner Sales

“Den seneste tids krise har skabt et utraditionelt marketing-vacuum. Men vi ved, at Børsens brugere lige nu virkelig efterspørger kommunikation, rådgivning og gode historier fra erhvervslivet. Så hvis vi som Danmarks erhvervsmedie kan støtte et marketinginitiativ, der kan bidrage til netop det, giver det rigtig god mening.”

Styrk dit brand på kort og langt sigt

I krisetider får du exceptionelt meget for dine marketing-kroner. For det første er mediepriserne lave, og for det andet er der færre konkurrenter til at tale i munden på dig. Hvis du udnytter den mulighed til at markedsføre dig selv på den rette måde, kan du få et forspring, styrke dit brand, skabe profit og sikre dig en stærk position i markedet. Ikke bare nu og her, men også på den anden side af krisen. Med ReBoost har vi gjort det endnu lettere at udnytte muligheden.

Hvem er vi?

Sunrise er et Commercial Transition Agency, som udvikler marketing-strategier, digitale kampagner og kommunikation med effekt – for vores kunder, vores kunders kunder og for samfundet som sådan. Vi er mere end 35 dedikerede marketing-eksperter med base på Nørrebro i København. Og vi er kendt for at bygge langvarige partnerskaber og for at udvikle koncepter, der giver vores kunder opmærksomhed og succes, både her og nu og på den lange bane.

Udfyld formularen og hør, hvad ReBoost kan gøre for dig.

Follow us here