Sunrise søger kreative
praktikanter

Vil du søge?

Vi søger lige nu praktikanter og praktikant-teams, der har lyst til at blive en del af det kreative team på Sunrise.

Som praktikant på Sunrise vil du, sammen med resten af bureauet, blandt andet udtænke og udfolde idéer, koncepter og oplæg til både eksisterende og nye kunder. Du vil sidde med det kreative team og opleve sparring med både account teamet, projektledere og den digitale afdeling.

Hvis du søger

Det vigtigste for os er, at du brænder for det, du laver og har mod på at blive udfordret og udfordre os. Dermed også sagt at mulighederne er mange. Om du er en nørd med ord og synonymer, formulerer dig bedst visuelt, er idéjæger, videoafhængig eller noget helt femte, er du mere end velkommen hos os. Vi forventer dog, at du er fortrolig med de programmer, der er relevante for dit fag.

Da vi har bedst erfaring, fra begge sider, med kreative teams, vil det klart være en fordel, hvis I søger som et team. Det sagt, har vi også god erfaring med at sammensætte teams, så søg endelig, selvom du ikke har en makker (endnu).

Praktikforløbet er ulønnet, 37 timer. Vi afholder samtaler og ansætter løbende.

Når du søger

Send os en mail på job@sunrise.dk med en kort beskrivelse af, hvem du er, og hvad du brænder for samt et link til dit CV og evt. din portfolio.

Follow us here