Client

Dansk Flygtningehjælp

Challenge

Øge kendskabsgraden til Dansk Flygtningehjælps store arbejde i hele verden

Vi er der

Dansk Flygtningehjælp har op mod 6.000 medarbejdere i 36 af verdens brændpunkter og forvalter hvert år et budget på mere end 2,2 mia. danske kroner (2015) til gavn for verdens flygtninge. Dermed er Dansk Flygtningehjælp suverænt Danmarks største internationale NGO. Det var der bare ikke rigtig nogen, der vidste, og vi blev derfor hyret ind til at stå for et omfattende analysearbejde, der skulle afdække den oplevede perception af organisationen, samt i forlængelse heraf; udvikle en kommunikationsplatform og brandingkampagne.

Udfordring, analyse, indsigt, koncept
Analysen afdækkede en markant ubalance mellem dét, danskerne tror, Dansk Flygtningehjælp står for — og så organisationens reelle størrelse og virke. Derfor var der behov for at repositionere organisationen som en af de helt store humanitære spillere på verdensmarkedet. En repositionering som i praksis skulle iværksættes gennem en nøje tilrettelagt brandingkampagne — rettet mod meningsdannerne i Danmark.

Dansk Flygtningen Hjælp - Teltlejer

På tværs af platforme
“Vi er der”-kampagnen skulle gennem sociale medier, reklamefilm og annoncer i relevante medier skabe opmærksomhed omkring Dansk Flygtningehjælp. I første omgang handlede kampagnen ikke om at skaffe penge, men derimod om at skaffe opmærksomhed og skabe forståelse for-og konsensus omkring organisationens virke. Kalkulen er enkel: Hvis organisationen ikke er rigtigt positioneret, så har målgruppen masser af andre muligheder. Den kyniske donor har nemlig for længst selv taget magten. Selv på markedet for velgørenhed og næstekærlighed.

Lignende cases

Dansk Flygtningehjælp

Bedste Landsindsamlingsresultat i 10 år.

Hjerteforeningen

Gør noget for hjertet — prisvindende kampagne.

Dansk Flygtningehjælp

Bedste resultat for Landsindsamling i 15 år.

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.