Client

F24

Challenge

Øg kendskabet og involveringsgraden

Relancering af benzinstationen

Kunder med indgroede vaner, begrænset kendskab til mærket og ringe involvering i produktkategorien (brændstof og vask). Det var udfordringen for F24, da vi blev hyret til at udvikle strategi og kampagne til en total relancering af lavpriskæden.

Øget kendskab, trafik og omsætning
Målsætningen var klar. Der var behov for — på én og samme tid — at hæve kendskabet til kæden samt øge trafikken og omsætningen på stationerne. Kampagnebudgettet stod dog ikke helt mål med ambitionerne. Vi skulle derfor finde på en, for branchen, anderledes strategisk idé og eksekvere den gennem en opsigtsvækkende, kreativ og effektiv løsning.

Strategisk omdrejningspunkt
Det strategiske omdrejningspunkt for kampagnen blev en ugentlig købsbetinget promotion, der skulle vænne danskerne til at der hele tiden skete noget nyt og spændende på tankstationerne. Alt foregik således på stationerne, og blev kommunikeret via F24’s standere, som var langt mere avancerede og smarte end de øvrige konkurrenters på markedet.

Dialog og digital markedsføring
At gå på tv med budskabet var indlysende rigtigt. Det udfordrede kreativiteten — men det viste sig faktisk, at vi kunne afvikle vores promotion-budskab på 10 sekunder, hvis blot vi gik direkte til sagen. Kampagnen blev herefter bakket op af digital- og dialog-markedsføring til den konstant voksende gruppe af bilister, der tilmeldte sig F24’s nyhedsbrev.

Promotion-konceptet er nu en fast, integreret del af F24’s marketingstrategi. Hver måned findes nye vindere blandt kædens mange tankende kunder.

Lignende cases

BurgerKing

Unik digital involvering lancerer Angus XT.

Boxer

Boxer Robert scorer branchens højeste ad-wareness.

BioTex

50-års jubilæum for hele Danmarks vaskemiddel nr. 1.

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.