Client

Hjerteforeningen

Challenge

Informationskampagne: Kun 1 ud af 10 overlever hjertesvigt.

Gør noget for hjertet

Kun 1 ud af 10 overlever hjertesvigt. Et kæmpe problem, som Hjerteforeningen igen og igen sætter fokus på — og som vi løbende hjælper dem med. Formålet er at få folk til at gøre noget med det samme, hvis de oplever, at nogen falder om med hjertesvigt. For det handler om at redde liv — og det værste man kan gøre, er ingenting.

Indsigt, indlevelse og eftertanke
Under konceptet ‘Gør noget for hjertet’ har vi bl.a. udviklet annoncer, POS og outdoor — og en række film, der sætter fokus på livreddende førstehjælp, hjertemassage og genoplivning. Stil, tone og fortælleteknik i alt materiale var meget ærlig og umiddelbar og gav plads til både indlevelse og eftertanke. De medvirkende, som vi havde castet til filmene, var ikke skuespillere, men folk, der selv har oplevet, hvor afgørende det er at kunne give livreddende førstehjælp og hjertemassage.

Prisvindende kampagnefilm
Kampagnefilmen ”Gør noget for hjertet” vandt en Telly Award i 2014 i New York. Telly Awards er en af de mest anerkendte prisuddelinger, når det gælder video- og filmproduktion, reklamer og tv-programmer til både kabel-tv, broadcast og web. Prisuddelingen adskiller sig ved, at de indsendte arbejder ikke konkurrerer mod hinanden, men i stedet skal matche et højt kvalitetsniveau.

 

Lignende cases

Dansk Flygtningehjælp

Bedste resultat for Landsindsamling i 15 år.

Hjerteforeningen

Kvinder i mandeklæder skaber høj opmærksomhed.

Seeland

Komplet ny, international platform og identitet.

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.