Client

BioTex

Challenge

Positionering: Vaskeekspert gennem 50 år

50-års jubilæumskampagne

Da Bio-Tex nærmede sig et skarpt hjørne i 2015, ønskede Unilever at fejre det på flere niveauer. Dels ville de gå på markedet med en limited og lidt større edition af et af danskernes foretrukne vaskemærker (i flere varianter) — og dels ønskede de at sætte fokus på mærkets position som vaskeekspert gennem 50 år.

‘Vaskekonen’ og retro emballagedesign
Til jubilæumskampagnen udviklede vi derfor særlige emballager i smukt retro-look til relancering af nogle af Bio-Tex’ bedste produkter. Udtrykket var opsigtsvækkende, men gav fuld genkendelighed til det bestående design — samtidig med at det skabte troværdighed om erfaringen gennem 50 år. Som en del af konceptet genoplivede vi ‘vaskekonen’ og gjorde hende til talskvinde og garant for kvalitet og viden, både online og offline.

Webdesign og social media
Udover at være en del af designet huserede vaskekonen på landing pagen biotex50.dk, som vi udviklede i samme stil og tone som emballagerne. Hun var bl.a. quizmaster i ”Den store vaskequiz”, hvor deltagerne quizzede om skrøner, gamle husmoderråd og gode, miljørigtige vaskeråd anno 2015 — og endte med at få en karakter for deres præstation. Resultater og vaske-eksamensbeviser blev delt på sociale medier, og var — med et glimt i øjet — med til at bekræfte Bio-Tex-filosofien om, at vasketøj og pletter på tøjet ikke er noget, man behøver at bekymre sig om.

Lignende cases

BurgerKing

Unik digital involvering lancerer Angus XT.

Avène Danmark

Bloggerkampagne og native ads gav likes og involvering.

Boxer

Redesign af Boxers webshop øger konverteringsraten med 69%

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.