B2C | Elretur

Skal du fucke med mit grundvand?!

Selvom vi danskere har hørt det pænt ofte, er det åbenbart nødvendigt for brancheforeningen elretur at gentage det vigtige budskab: Batterier skal afleveres til genbrug. De skal ikke smides i skraldespanden.

Brancheforeningen valgte os til at udvikle en kampagne, der skulle sætte fokus på budskabet og få danskerne til at ændre adfærd — og vi valgte at udvikle en kampagne uden løftede pegefingre og lade folk bevare det gode humør.

Farvel batteri — baseret på indsigt

 

Samarbejdet med elretur blev bl.a. etableret på grund af vores indsigt i danskernes vaner, handlinger og hvad der skal til for at ændre dem til det bedre. Og derfor måtte ”Farvel Batteri” ikke være en belærende kampagne. Danskerne skulle i dette tilfælde nås med en drillende, humoristisk tilgang. Den kollektive reminder har derfor nu mundet ud i to reklamefilm med fantastiske Bodil Jørgensen i hovedrollen, der sætter det alvorlige budskab på plads med et godt grin.

Bannere og website

Vi udviklede desuden en række bannere og et website, som blev kampagnens informative omdrejningspunkt, hvor danskerne både kunne quizze, blive klogere, finde nærmeste batteri-skraldespand og få gode råd.

Do you want to hear more?
Contact CEO and co-owner
Simon Hertz
+45 22 70 77 10 or sh@sunrise.dk

Follow us here