egetæpper

Verdenskendte designere og dansk brand i co-creation. Sunrise står bag kampagnen

Først britiske topdesigner Tom Dixon, nu den franske stjernedesigner Monsieur Christian Lacroix. Begge har skabt nye kollektioner for egetæpper. Sunrise har brandet samarbejdet begge gange.

Positionsskabende promotion-film

I filmen — som Sunrise står bag — kommer vi helt tæt på det kunstneriske multitalent, Monsieur Christian Lacroix og får indsigt i tilblivelsen af kollektionen Atelier, der tager udgangspunkt i hans opvækst i den sydfranske by Arles, hans eventyrlige arbejdsproces i atelieret i Paris og hans generelle livsfilosofi. Med krydsklip til egetæppers store produktionsanlæg i Herning oplever vi på nærmeste hold, hvordan Monsieur Christian Lacroix og egetæpper komplementerer hinanden i tilblivelsen af tæppekollektionen Atelier. Sammen med egetæpper har Monsieur Christian Lacroix løftet standarden for internationalt tæppedesign med den nye kollektion, som netop er blevet offentliggjort ved en stor event i Paris.

Filmserie af internationale designsamarbejder

Filmen er den anden i rækken om egetæppers internationale designsamarbejder som Sunrise står bag. Sidste år lancerede egetæpper i samarbejde med den britiske designer Tom Dixon kollektionen Industrial Landscape, som vakte stor international interesse.

Tom Dixon – Industrial Landscape from Sunrise on Vimeo.

”Disse film er helt i tråd med vores overordnede marketingstrategi, som i højere grad skal iscenesætte og styrke vores position som international, innovativ og trendsættende tæppeproducent. Vi er meget glade for den seneste film, der på smukkeste vis iscenesætter den nye kollektion, Atelier by Monsieur Christian Lacroix ”, udtaler Jan Magdal Poulsen, Marketing og Brand Manager hos egetæpper.

Hos Sunrise vækker den seneste film også stor begejstring:

”Monsieur Christian Lacroix er en fremragende fortæller, der formår at sætte ord på sin skabende proces. Dermed løftes filmen om kollektionen, inspirationen og samarbejdet med ege til et både sanseligt og åndeligt, lille portræt af en unik kunstners arbejdsmetoder og livsfilosofi”, siger Mikkel Wargo, Senior Creative hos Sunrise.

”Det er helt unikt at have så stærke internationale designprofiler som brandambassadører. Det har derfor længe været strategien at bruge egetæppers mange brandambassadører langt mere aktivt i markedsføringen, da det i den grad er med til at sætte egetæpper på verdenskortet og hermed øge både kendskab og præference for egetæpper”, siger Direktør og Partner Simon Hertz hos Sunrise.

Vil du høre mere?
Kontakt direktør og partner Simon Hertz på 22 707 710 eller sh@sunrise.dk

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.