Arkitektgruppen

Sunrise skal give Arkitektgruppen ny digital profil

Arkitektgruppen er en større dansk virksomhed, som udvikler og gennemfører byggeprojekter inden for bolig og erhverv. Firmaet har, efter en bureausondering, valgt, at Sunrise skal hjælpe med udvikling af deres nye website.

Opgaven handler først og fremmest om at give Arkitektgruppen en digital tilstedeværelse, som matcher firmaets kompetencer og DNA. Derfor har bureauet iværksat en proces, der sikrer, at vi får indsamlet den nødvendige viden, som skal til for at kunne bygge et site, der i udtryk og indhold reelt afspejler Arkitektgruppen anno 2017. Mange firmawebsites er i dag en opremsning af mere eller mindre ligegyldige rationelle floskler. Ambitionen er at bygge et site, som også kan udtrykke nogen af de holdninger, som Arkitektgruppen har — både omkring deres arbejde og omkring forretningsdrift i det hele taget.

Vil du høre mere?
Ring eller skriv til partner Jeppe Bo Ebstrup på mobil 26 373 339 eller mail jbe@sunrise.dk

 

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.