Avène Danmark

Over 10.000 likes og en engagement-rate på 1.326 for Avène Danmark

Øg kendskabet til hudplejeserien. Skab relevans for målgruppen. Og øg deres præference for produkterne. Alt sammen for et begrænset budget. Den udfordring får vi af Avène Danmark — og udvikler en bloggerkampagne, der skaber tårnhøj involvering.

Native ads og bloggerstrategi
Avène har et fast defineret målgruppe bestående af stilsikre, ambitiøse, selvforkælende kvinder på 25-40 år. Sådan er det. Og sådan må det gerne fortsætte — men helst med endnu flere købere af samme kaliber.
Efter vores analyse og de indsigter den giver os, anbefaler vi en native ads-, blogger- og ambassadørstrategi. Både for at målrette kommunikationen optimalt, skabe troværdighed omkring indholdet og for at anvende budgettet mest effektivt. Efter yderligere kvantitativ og kvalitativ analyse udvælger vi tre relevante bloggere og går i 1:1-dialog. Herefter indleder vi unikke, individuelle ambassadør- og bloggersamarbejder med Emily Salomon, StoneMuse og WeWonder.

Udvikling af bloggerkits
Omdrejningspunktet for kampagnen er en rejse til Avènes hovedsæde i Frankrig. Vi udvikler også en række kits, som udover produkter fra Avène indeholder relevante elementer, for både bloggerne og deres læsere. For at sikre integreret kommunikation og mest mulig eksponering og omtale, lægger vi desuden en releaseplan for bloggerne på tværs af deres respektive platforme. Dermed kan kampagnen leve længst muligt — som i skrivende stund er over 6 måneder!

Øget efterspørgsel, reach og loyalitet
Målet om at få bloggerne til at endorse Avènes produkter, skabe øget awareness og relevans for målgruppen er i høj grad lykkedes. Bloggernes personlige tilgang til brandet har givet læserne præference for Avène og hjulpet dem med at træffe de rigtige valg om hudpleje.

”Vi er rigtig glade for kampagnen. Sunrises strategi, tilgang og det udviklede materiale er imponerende. Det er de 3 bloggere enige med mig i, og Emily Salomon sagde endda til mig, at det er det mest professionelle, hun nogensinde har oplevet! Vi begynder også at kunne se det på salget. Efterspørgslen stiger og kunderne er blevet ret loyale”, siger produkt & digital manager Susanne Ulldall, Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Danmark.

Bloggerstrategien har nu høstet over 10.000 likes og opnået en imponerende engagement-rate på 1.326.

Vil du høre mere?
Kontakt konsulent Frederikke Kjær på 26 16 65 35 eller fk@sunrise.dk

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.