Templafy

Optimeret webplatform for succesfuld softwarevirksomhed

Med udgangspunkt i customer cases og personificeret indhold står Sunrise bag udviklingen af danske Templafys optimerede webplatform, der skal sikre leadkonvertering og kvalificeret trafik.

For softwarevirksomheden Templafy var målet med det optimerede website at øge konvertering af leads gennem en brugervenlig platform, der tog udgangspunkt i kernemålgruppernes digitale adfærd. Derfor startede Sunrises arbejde med en brugeradfærdsanalyse og efterfølgende personaudvikling, som har haft indflydelse på den endelige udvikling af platformen.

Resultatet blev en multisiteløsning i WordPress. Hertil blev der udviklet en række specialmoduler, der gør Templafy i stand til på egen hånd at skabe nye kampagnesites og/eller ommøblere websitet løbende.

Sunrises Digital Director & Partner Mikkel Wendelboe fortæller om platformen: ”Templafy har samlet en række internationale marketingprofiler in-house, så det var afgørende, at den nye platform gjorde teamet i stand til selv at have 100% styring og fleksibilitet. Deriblandt at kunne oprette egne kampagnesider og splitteste indhold.”

Du kan besøge Templafys opdaterede site lige her: https://www.templafy.com

Om Templafy

Templafy er en succesfuld dansk softwarevirksomhed, som senest har oplevet en kapitalindsprøjtning på mere end 17,2 millioner $. Templafy udvikler digitale skabeloner og template-løsninger til virksomheder, som kan anvendes til dokumenter, præsentationer og lignende. Selskabet har i dag omkring 560.000 brugere fordelt på 200 kunder verden over, og teknologierne benyttes bl.a. af kunder som Coloplast, KPMD, SEB Bank og BDO. Ambitionen er at nå op på 20 millioner brugere i 2020 – altså en 40-dobling på blot et par år.

Vil du høre mere?
Kontakt Digital Director & Partner Mikkel Wendelboe på 26 18 16 18 eller miw@sunrise.dk

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.