WECO

Ny international brandplatform for Weco-koncernen

Weco har været igennem en større rebrandingproces, som først og fremmest skal sikre øget synergi og transparens på tværs af Wecos forretningsområder. Sunrise står bag den nye brandstruktur og den nye visuelle identitet på tværs af alle kanaler.

Med udgangspunkt i en portefølje af en lang række shipping-forretninger har der været et naturligt behov for at kigge nærmere på den eksisterende brandstruktur. Nu samles alle forretningsområderne under paraplynavnet Weco med en ny visuel identitet som ledestjerne.

One brand, one look, one message
Med shipping som Wecos grundstamme tager den nye visuelle identitet afsæt i den maritime verden med stor respekt for Wecos historie. Weco Shipping, som indeholder en bred vifte af kompetencer inden for linjetrafik, fragt af tørlast og tankskibe samt specialskibe til stykgods, får nu sammen med resten af koncernen et ensartet udtryk. Dette skal gøre det lettere at navigere på tværs af koncernen og forstå de samlede styrker, der ligger i Weco. Det handler om at fremstå med et samlet udtryk, så man i højere grad får kanaliseret den power og synergi, der reelt ligger i koncernen. Se den nye platform her: wecoshipping.com

Vil du høre mere?
Kontakt direktør og partner Simon Hertz på 22 707 710 eller sh@sunrise.dk

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.