SUNRISE SESSION – 26. MARTS
– SÅDAN VÆKSTER DU DIT B2B-BRAND I 2019

Brug din morgen på at få hands-on viden og inspiration til jeres B2B-markedsføring i en verden under hastig forandring – og kom forbi til årets første Sunrise Session, hvor vores Senior Consultant, Phillip Jein, vil fortælle om marketingtrends for B2B-virksomheder anno 2019 med udgangspunkt i vores samarbejde med Universal Robots.

 

Kort om oplægget

 

Hvad skal der til for at bygge et stærkt B2B-brand?
Vigtigheden af at opbygge en bæredygtig brandplatform, der skaber sammenhæng og en ensartet fortælling for brandets identitet og markedsføring er for alvor kommet på agendaen i B2B-virksomheder.  Et stærkt B2B-brand kan generere leads, nye kunder og tiltrække dygtige medarbejdere – men hvordan bygges det?

Til årets første Sunrise Session kommer du til at høre om aktuelle tendenser og relevante indsatsområder for B2B-virksomheder i 2019. Vi tager undervejs udgangspunkt i samarbejdet med Universal Robots – global markedsleder inden for kollaborative robotter – der har været på et væksteventyr med sit brand både inden- og udenfor Danmarks grænser.

Oplægget vil handle om:

  • Aktuelle tendenser om B2B-branding og markedsføring i 2019
  • Indsigter og vidensdeling fra case med Universal Robots
  • Dialog mellem oplægsholder og deltagere om udfordringer og løsninger ved B2B-branding og markedsføring

Er det relevant for jeres virksomhed? Tilmeld dig arrangementet herunder – det er gratis at deltage og varer ca. 1 time og 15 minutter.

 

Program – 08.00-09.45

Selve oplægget begynder 08.30 og varer frem til 09.45. Men kom gerne lidt før og mød de andre deltagere over lidt lækker morgenmad og en god kop kaffe.

08.00 – 08.30: Ankomst med kaffe, morgenmad og croissanter

8.30 – 09.30: Oplæg – Sådan vækster du dit B2B-brand i 2019

09.30 – 09.40: Q&A-session mellem deltagere og oplægsholder

09.45: Afslutning

Årets første Sunrise Session vil foregå tirsdag d. 26. marts 2019 hos Sunrise A/S på Hillerødgade 30B, 2200 København N.

 

Tilmeld dig her

Arrangementet er gratis – og henvender sig til dig, der er ansvarlig for markedsføring, kommunikation og branding i en B2B-virksomhed. Der er kun et begrænset antal pladser til rådighed, af den grund forbeholder Sunrise sig retten til at reservere pladserne til relevante deltagere.

Tilmeld dig

Oplægsholder – Phillip Jein

Phillip Jein er Senior Consultant med ansvar for en bred vifte af danske og internationale B2B brands, som ikke bare har brug for branding, kommunikation eller strategisk sparring, men en egentlig kommerciel transition. Til daglig rådgiver han virksomheder som Universal Robots, Sampension, Hafnia, KLP Ejendomme, Skagen Group m.fl.

Sunrise – The Commercial Transition Agency

Vi hjælper vores kunder, når de bliver mødt af ændringer, der kræver mere end almindelig handling. Ved produktlanceringer, vækstambitioner, stigende konkurrence, fusionsplaner, indtog på nye markeder eller blot et sivende salg uden nogen synlig forklaring.

Vores egen Value Proposition er klar: We elevate brands & people. Det betyder, at vi går til markedet som uundværlig løftestang, når et brand eller en virksomhed skal flyttes til et nyt niveau. Vi holder humøret højt og skaber resultater med fokus på langvarige relationer både til vores kunder og vores kunders kunder.

 

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.