danbolig

Native Advertising løfter danboligs kendskabsgrad fra 38% til 42%

På blot tre uger blev danboligs kendskabsgrad løftet fra 38% til 42%. Sunrise har i samarbejde med danbolig skabt en ny kampagne funderet i Native Advertising, som inspirerer og opfordrer boligejere til at tage aktiv del i at øge deres boligs værdi.

Alle boligejere drømmer om at få størst muligt udbytte af deres boligsalg, men hvad kan man selv nemt gøre for at sikre det største udbytte? Den opgave har danbolig og Sunrise løst i samarbejde med Bolig Magasinet. En lang række online content — blandt andet tre online content-film og to web advertorials — blev aktiveret over en 3-ugers periode og iscenesat på tværs af Bolig Magasinets og danboligs digitale og sociale medier.

Kampagneresultater efter 3 uger:

  • Øget kendskabsgrad fra 38% til 42%
  • Over 1000 nye nyhedsbrevspermissions
  • Over 100.000 visninger af filmene
  • Øget præference for danbolig fra 24% til 28%

Kilde: YouGov og danbolig a/s

Læs hele casen her

danbolig og Bolig Magasinet udtaler:

Kommerciel chef fra danbolig, Anne Mette Koch:

Vi kan virkelig mærke, hvordan det har haft positiv effekt at være til stede gennem alle købets faser. Det giver nogle helt nye nuancer til både kunderne og til os.

Key Account Manager fra Benjamin Media, Anders Edslev:

Vi er meget begejstrede for kampagnen — det er én af de bedste cases, vi har oplevet inden for Native Advertising. Vi er i den grad lykkedes med at tilbyde brugeren relevant og brugbart indhold.

Vil du høre mere?
Kontakt direktør og partner Simon Hertz på 22 707 710 eller sh@sunrise.dk

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.