29. november kl. 08:30-09:45

Hvad kan de sociale medier gøre for din B2B-virksomhed? 

Når man taler om B2B-markedsføring, indgår de sociale medier sjældent i marketing-mixet og hvis de gør, er der primært fokus på LinkedIn. Sådan bør det ikke være al research viser, at de sociale medier har væsentlig indflydelse på beslutningstageren. Derfor er det altafgørende at være til stede og relevant igennem hele beslutningsprocessen – hvad er din always on approach?  

Potentialet er enormt

75% af alle B2B-beslutningstagere bliver påvirket af de sociale medier i beslutningsprocessen, imens 70% af alle B2B-virksomheder aktivt bruger de sociale medier som et research-redskab. Potentialet for B2B-virksomheder på de sociale medier er enormt – det handler bare om at vide, hvordan man sikrer størst effekt.

Kom til morgenkaffe
og B2B-brain snack

Hvad er det, som de sociale medier kan bidrage med i forretningsøjemed? Med den rette social media strategi og content kan de forretningsmæssige gevinster være store -  også for B2B-virksomheder. Øget eksponering, styrket loyalitet, mere trafik til website, større udbredelse af egne budskaber og ikke mindst flere direkte leads. Lyder det interessant?

Tilmeld dig Sunrise Morning Session, hvor vores social media specialist Mia Amalie Mai Nielsen giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du i højere grad kan opnå effekt med de sociale medier i B2B-regi, herunder hvordan du udvælger de rigtige kanaler, udarbejder det rette indhold og hvordan du øger og opbygger det bedste kendskab og den højeste loyalitet blandt potentielle og eksisterende kunder.

Men skynd dig at tilmelde dig – vi har kun et begrænset antal pladser.

Program 8:30 - 9:45

-  Kaffe/croissant

-  Bliv en bedre B2B-markedsfører på de sociale medier: Strategiske overvejelser ift. annoncering, målgrupper og engagerende indhold

-  Afrunding og Q&A

Sunrise Morning Session

Mere om Sunrise Morning Session

Morning Session er vores uformelle morgenmødekoncept, hvor vi håber at inspirere dig med vores viden om kommunikation, markedsføring og nye tendenser. Ofte vil vi også invitere andre kloge og dygtige mennesker udefra til at føre ordet.

Tilmeld dig her! Gratis inspiration

Go!

Praktik

Eventet er gratis.

Adresse:

Havnehuset

Aarhus Havn

Vandvejen 7

8000 Aarhus C


Kilde:Marketer.com  & Socialmediatoday.com

14 April. 08:30-09:45
Fix the following errors:
Hide