Danske Malermestre

Malerarbejde er meget mere end to gange maling

danske malermestre

Danske Malermestre havde behov for at få udviklet en fælles retning og sat fokus på den faglighed, der ligger i det gode malerarbejde. Derfor henvendte de sig til Sunrise for at få udviklet en samlet kommunikationsplatform samt digital strategi og tilstedeværelse.

De er arbejdsgiver­forening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder. Danske Malermestre består af 34 lav og mesterforeninger og har sekretariat i både København og Aarhus. Foreningen repræsenterer ca. 1.500 medlemmer.

Hvorfor en rigtig maler?
Mange tror fejlagtigt, at de bare selv kan svinge penslen eller få billig udenlandsk arbejdskraft til at gøre det. Men malerarbejde er altså mere end bare to gange maling.

De fleste har nok alligevel en fornemmelse af, at grundarbejdet er vigtigt for et ordentligt resultat. Og det er så sandt, som det er sagt. I virkeligheden er de sidste to gange maling langt det mindste af malerens arbejde. Eksempelvis vil en misligholdt væg med tapet skulle igennem i hvert fald mindst følgende behandlinger: Afrensning af tapet, slibning/filsning, grunding med microdispers, opsætning af væv i klæber, grunding, slibning, maling, slibning og færdigmaling. Nok til at tage pusten fra de fleste. Og så er der naturligvis det med øvelsen og håndelaget. En rigtig maler har tre et halvt års faglig uddannelse bag sig og årevis af praktisk erfaring. Så du skal ikke være flov over, at hans arbejde er pænere end dit.

En rigtig maler

Vælg en rigtig maler
Efter et grundigt analysearbejde med kvalitative interviews lå vores anbefaling klar. Vi skulle kommunikere det enkelt, ligetil og uden omsvøb. Hos Danske Malermestre organiserer vi de Rigtige Malere. Malerfagets superliga, der har styr på tingene. Hvad enten du er privat eller erhvervskunde, så ved du, at du er på sikker grund, når du vælger et medlem af Danske Malermestre.

Hvad er en rigtig maler?
De Rigtige Malere arbejder alle steder, de kommer ud til både den lille lejlighed, hvor stuen skal friskes op, og de står på de store stilladser i byen og giver facaderne kulør. De kender både Christiansborgs kringlede gange og parcelhusets rette vinkler. De sætter tapet op, de maler hvidt, de maler blåt, de maler historien frem i de gamle huse, og de ved, hvordan et kontorlandskab kan få liv og varme ind i hverdagen. Uanset hvem du er, så er malermesteren altid klar til at give gode råd.

Det er enkelt. Vælg malermesteren med det kulørte M, så er du på rette vej.

Vil du høre mere?
Kontakt direktør og partner Simon Hertz på 22 707 710 eller sh@sunrise.dk

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.