danbolig

Kendte danskere giver insider-tips om deres lokalområde

Sunrise står bag en ny kampagne for danbolig, hvor kendte danskere viser rundt i deres nabolag. Kampagnen tager udgangspunkt i danboligs nye digitale platform ”Vores Nabolag,” som giver kommende boligkøbere nye muligheder for at gå på opdagelse i Danmarks mange unikke boligkvarterer.

I kampagnen følger vi sangerinde Dorthe Gerlach fra Hush, håndboldekspert Daniel Svensson, skuespiller Gordon Kennedy og sangerinde Julie Berthelsen, der alle har et meget nært og personligt forhold, til netop det område de bor i. Igennem kampagnen byder de hver især velkommen til deres nabolag. Vi bliver bl.a. introduceret til Dorthes yndlings genbrugsbutik på Rantzausgade og Daniels stamcafé i Aalborg.

 

”Med kampagnen ønsker vi at formidle den personlige oplevelse, man får på den nye digitale platform “Vores Nabolag”. Med kampagnekonceptet ”Velkommen til Vores Nabolag” kommer vi helt ind bag facaden og ser de steder, som gør det til et værdsat kvarter af de lokale beboere. Det, der gør, at nabolaget ikke bare er Nørrebro, men også samtidig er Dorthe Gerlachs nabolag” udtaler Kreativ Direktør hos Sunrise, Janus Jauch.

”Gennem mange års erfaring fra boligmarkedet ved vi, at boligens omgivelser er lige så vigtige som selve boligen for de danske huskøbere. Særligt oplever vi en øget efterspørgsel på et mere personligt indblik i lokalområdet, som man ikke umiddelbart kan google sig frem til” udtaler Kommerciel Chef fra danbolig Anne Mette Koch og fortsætter: ”Det er det behov vi med Vores Nabolag nu kan imødekomme, og det er vi stolte af og glade for.”

Du kan se og læse meget mere om de kendte danskeres favoritsteder og samtidig gå på opdagelse i dit eget nabolag her.

Vil du høre mere?
Kontakt direktør og partner Simon Hertz på 22 707 710 eller sh@sunrise.dk

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.