Client

Dagrofa

Challenge

Udvikling af et gennemgribende private label

Liv og glade hverdage med Gestus

Dagrofa kom med en udfordring til os: ”Vi ønsker at øge vores salg af private label-varer, og vi ønsker at styrke hele vores private label-tilstedeværelse — på tværs af alle kæder i koncernen”.

Analyse — med konsekvenser
Første step i den omfattende opgave var en grundig analyse. Vores anbefaling til Dagrofa blev, at de skulle rydde op i deres private label-serier, udfase de mindre rentable og introducere et helt nyt cross category-mærke — med en helt ny profil.

Strategi og test
Derfor udviklede vi forskellige, strategiske retninger, som vi testede og analyserede. Indsigten brugte vi til yderligere definition af brandposition, navn og kreativt koncept. Gestus — med payoff’et Liv og glade hverdage stod tilbage som det stærkeste og mest bæredygtige koncept.

Lanceret som mærkevare
En af hovedingredienserne i strategien var food appeal på samtlige parametre. Vi brød rammerne ved at lancere og markedsføre Gestus som en mærkevare i stedet for bare endnu et private label i mængden — som understregede passionen for kvalitet og god hverdagsmad. Det bekræftede Gestus-filosofien om, at varer til lave priser hverken behøver se billige ud eller være dårlig kvalitet. Tværtimod.

Fra design til social media-strategi og intern forankring
Vi udviklede desuden et emballagedesignkoncept på tværs af alle food-kategorier for over 200 varenumre, ligesom vi udviklede, planlagde og implementerede et go-to-market-koncept på tværs af medier med særlig fokus på brugerinvolvering. Vi både udviklede en social media-strategi og sikrede den interne forankring hos Dagrofa.

Guld
Gestus har allerede fået en fremtrædende position i alle Dagrofas kæder — og emballagen har vundet guld ved The Vertex Award

Lignende cases

F24

Lavpriskoncept vinder AEA.

BioTex

50-års jubilæum for hele Danmarks vaskemiddel nr. 1.

BurgerKing

Nyt filmkoncept — skræddersyet til Skandinavien.

Privacy Policy at Sunrise

Close

We are aware of how we treat your personal data as well as the use of cookies. We use it to provide the best service for you. Your personal data will only be used to the extent necessary and deleted after use or maximum 6 months. Cookies on this site are primarily used for traffic measurement and optimization of content.
If you use this page, you agree to the use of our privacy policy. Read more about our privacy policy.